Настолна игра за деца (8-10г.) за целите за устойчиво развитие/ ‘Go-Goals!’ SDG board game

23.11.2017

* English text follows

Организацията на обединените нации създаде забавна настолна игра за целите за устойчиво развитие, която е подходяща за деца на възраст 8-10 год.

Последвайте линка: http://go-goals.org/ и следвайте инструкциите. Нуждаете се единствено от принтер, хартия, ножица, тиксо или лепило и играта може да започне!

Засега са налични версии на английски, немски, френски и испански език, но скоро очакваме превод на нидерландски, италиански и китайски език, а защо не – с ваша помощ, и на български език.

**********

‘Go-Goals!’ SDG board game
English, French, German & Spanish: http://go-goals.org/
To help teach children around the world about the Sustainable Development Goals (SDGs) in a simple and child-friendly way, the UN Regional Information Centre’s staff in Brussels have launched the ‘Go-Goals!’ SDG board game, aimed principally at children aged 8-10. The game is designed as a do it yourself kit, all you need are a printer, a pair of scissors, some tape or glue, and you can start playing. Dutch, Italian and Chinese language version will be available later this year.


Език: Английски, френски, немски и испански език
Автор: -Организация на обединените нации/United Nations


За ученици За учители Идеи за преподаване Идеи за ученически дейности Начална Прогимназиална Ресурси за ученици Ресурси за учители