28.02.2019 Двудневно обучение за учители и директори: „Как да създадем и оползотворим в учебния процес образователна ядивна градина в двора на детската градина“

Фондация МУЗЕЙКО има удоволствието да Ви информира за предстоящо двудневно обучение за предучилищни педагогически специалисти, които желаят да разработят ядивна градина в двора на детската градина и да провеждат занимания там. Подходящо е и за екипи, които вече са изградили учебна градинка и желаят да повишат своята квалификация за реализиране на образователни ситуации, свързани с отглеждането на плодове, зеленчуци и билки.

Семинарът ще се проведе в рамките на един уикенд през октомври или ноември 2019 г. на български език в учебния корпус на детски научен център „Музейко” в гр. София (Студентски град, ул. „Професор Боян Каменов“ № 3). Продължителността на обучението е около 30 учебни часа, разпределени в присъствени занятия и виртуални сесии, които могат да бъдат гледани в удобно за учителя време.

Ако проявявате интерес за участие, моля да попълните формуляра за заявка на интерес, който се намира ТУК.

Инициативата е част от международен проект „ГРАДИНКИ ЗА РАСТЕЖ“, който се осъществява в партньорство с организации от Италия, Северна Ирландия и Испания и е съфинансиран по програма Еразъм+ на Европейския Съюз. Повече информация за идеята и реализираните до момента дейности може да получите, ако последвате тази връзка.